Dus, hoe zit het met uw leven? Milieuadvies kan u helpen in contact te blijven met uw kinderen of uw echtgenoot, of uw partner op een manier die voorheen niet mogelijk was. En er zijn altijd de banden die ontstaan ​​tussen ouders en kinderen.

Voor je werk, Milieu Advies kunt u in een andere tijdzone op hetzelfde moment als iemand die door de stad werkt. U kunt werk op hetzelfde moment te krijgen. Ook kunt u op afstand te werken, zelfs als je niet bent.

Wat kan het voor uw kind of uw echtgenoot of uw partner of uw echtgenoot kind doen: Milieuadvies kunt u het milieu delen met je kind, zonder in dezelfde kamer. Ook kunt u het milieu te delen met je partner, zonder in dezelfde kamer. En als de ander wil praten, kunnen zij dit ook doen op Milieuadvies.

Dus, wat is er zo speciaal aan Milieuadvies? Nou, er zijn drie belangrijke punten:

* Het is een revolutionaire technologische innovatie, volledig vrij en klaar voor gebruik. Het is een stukje software dat is volledig intuïtief en toch technologisch geavanceerder.

* Het heeft een "dressoir" (denk aan een computer in de woonkamer), waar u kunt aansluiten op uw laptop, waar u kunt verbinden met computers van andere mensen en waar u heen en weer met hen kan chatten. Het concept is simpel: Je logt in op een systeem, en je niet nodig hebt om uw huis of huizen van uw vrienden te verlaten.

* Het is helemaal draadloze technologie, dat alles veilig houdt. U hoeft geen zorgen te maken over iemand uw elektronische gegevens te zien, en je hoeft geen zorgen te maken over iemand bespioneren. U kunt ervoor kiezen om draadloze technologie of via de kabel technologie te gebruiken, en zijn volkomen veilig.

.