Adverteer Tram London Bus Hire

The Adverteren Tram is een busverhuurbedrijf met een breed scala aan diensten. Sommige daarvan omvatten transfers over korte en lange afstanden en het vervoer van uw voertuig of goederen van de ene locatie naar de andere. Ze bieden een volledig assortiment voertuigen, waaronder bussen, touringcars en luxe minibussen. Ze hebben een vloot van zes bussen en twee touringcars die een netwerk van haltes in Londen bedienen, en ze zijn de hele dag en nacht te huur.

Adverteren Tram

Deze bussen worden gebruikt om passagiers van de luchthaven naar het centrum van Londen te vervoeren. Het biedt ook een gratis pendeldienst, die u overal op het netwerk kan ophalen.

De Adverteren Tram rijdt ook bussen, touringcars, minibussen en taxi's, en heeft een apart kantoor in het stadscentrum. Ze bieden ook een aantal speciale aanbiedingen voor hun klanten. Reist u bijvoorbeeld op zaterdagochtend naar het centrum en wilt u ergens anders heen, dan hoeft u geen cent te betalen. Ze bieden ook een gratis drankje aan op elke shuttle die binnen hun netwerk stopt, dus als je iets wilt drinken voor je reis, is dat mogelijk.

De Adverteren Tram biedt ook gratis ophaal- en wegbrengservice voor hun klanten. U kunt bijvoorbeeld van Victoria Station naar Piccadilly Circus rijden om bij de metro en terug te komen, maar dan moet u wel het tarief betalen. Als je vanuit het centrum naar huis zou willen reizen, zou je de metro terug moeten nemen, zodat je de dienst niet zou kunnen gebruiken als je dat niet wilde.

Deze service heeft echter ook advertenties in hun bussen. Het is mogelijk om online te reserveren voor een ophaalservice bij een van de vele stations langs het netwerk. Dit vereist dat u een paar dingen over uw reis bevestigt, zoals het type voertuig dat u wilt, het aantal dagen dat u gaat reizen, de afstand die u wilt reizen en de datum waarop u wilt reizen. U moet ook gegevens verstrekken over het aantal passagiers dat u wilt meenemen en het aantal tickets dat u wilt.

Nadat u uw reservering heeft gemaakt, ontvangt u een paar dagen voor de reisdatum een ‚Äč‚ÄčAdvertentiemail, die u kunt gebruiken om uw tickets te boeken. Het enige wat u hoeft te doen is de kaartjes uit te printen, die vervolgens bij aankomst kunnen worden opgehaald bij het station door het personeel van Advertise Tram.