Het is de stroom die de bevoegdheden van de zonnepanelen, zonder dirigent is er geen warmte-overdracht naar de zonnecellen zal niet smelten, en dus ook uw zonnepanelen niet oververhit raakt zo veel.

Hoewel de dunne silicium-cel het mogelijk om zonnepanelen te werken zonder dirigent maakt, ze zijn erg duur. Dus het werd ontworpen om de zwakte van de dunne silicium panelen met de sterke punten van het traditionele type van zonnepanelen te combineren.

De Solar inverter is een belangrijk stuk van apparatuur in al uw zonne-energie systemen, dus is het zinvol om te kijken naar deze later op. Een Zonneomschakelaar schakelt principe gelijkstroomvoeding van de ene accubank andere.

Wanneer u een Solar Power System koopt u een omvormer nodig heeft, het is een big time component, en is verantwoordelijk voor het draaien van de gelijkstroom voeding weer in wisselstroom macht, die uw zonne-batterijen dan kunnen profiteren van. De Solar inverter zal ofwel een AC-in (of DC in) methode, waarmee u de gelijkstroom voeding van de ene accu naar de andere bank te zetten.

U zult merken dat de meeste zonnepanelen vergt vandaag een omvormer, dus als je problemen hebt met hen, dan hoe eerder je koopt een Solar inverter hoe beter voor uw behoeften. De Solar omvormers die zijn te vinden in Zonnepanelen kunnen worden gekocht bij de meeste winkels die ze verkopen, en kost je ongeveer $ 50.

.