U kunt in staat zijn om een ​​aangepaste ontwerp dat past in uw budget te creëren. Veel architecten, ingenieurs en design bedrijven bieden panelen die dezelfde structurele integriteit als standaard residentiële panelen hebben, zonder enige panelen die zijn half zo groot als standaard zijn.

Sommige panel ontwerpen niet nodig voegen at all. Om een ​​set van deuren of een dak dat niet het gebruik van een speciale mortel of lijm vereist bouwen, contact op met een commercieel aannemer of uw lokale gebouw afdeling.

Residential gips is veel duurder dan de commerciële tegenhanger. Het is echter ontworpen om sterk genoeg zijn om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan.

Er zijn drie soorten panel materialen die kunnen worden gebruikt voor de installatie. Alle drie van deze types kan worden gebruikt voor residentiële en commerciële gips.

Het eerste type is de oudere, moderne wandpanelen. Deze zijn ontworpen om relatief zware bracing tussen panelen hebben, en een paar van hen hebben nog steeds de top van de muur functie, die niet noodzakelijk is voor een bouwplan.

Het tweede type is de "composite" paneel, wat hetzelfde is als de gewone houten panelen die worden gebruikt voor de interieurbouw. Het is minder duurzaam, maar toch sterk genoeg om op te staan ​​aan de elementen.

Het derde type is de traditionele brandwerende platen. Deze worden meestal gebruikt voor gebouwen die historische panden zijn, en ze zijn ontworpen om op te staan ​​om weer, harde wind en andere weersomstandigheden.

.