Elektriciteit en Automatisering

Er zijn een aantal manieren om de productiekosten en gebruik in de bouw en productie te verminderen. Elektriciteit en automatisering kunnen helpen met deze besparingen, en kan zelfs zorgen voor schaalvoordelen. Automatisering kan helpen verminderen fysieke arbeid kosten, verbetering van de kwaliteit van de output, en kan zorgen voor een grotere flexibiliteit in het beheer van productieprocessen.

Elektriciteit En Domotica

De productiekosten van elektriciteit in fabrieken grote schaal kan oplopen tot 20% van de totale kosten van het product. Automatisering kan verminderen de noodzaak voor veel medewerkers en zorgen voor een betere controle over de productiviteit. Automatisering is bijzonder effectief in dergelijke high-volume productie-omgevingen waar arbeid is niet zo belangrijk als het is in kleinere operaties.

Wanneer u een productie-proces te automatiseren, het is net zo gemakkelijk om een ​​hele taak te controleren als het is om een ​​enkel individu te kijken. Met het oog op de individuele werknemers te controleren, zou je moeten inhuren en opleiden van elke werknemer, en zelfs als je een soort van arbeidskrachten, zou u dat loon verdeeld onder alle werknemers in het zwembad. Dit is inefficiënt en ongewenst.

Met automatisering, kunt u echter een heel systeem te gebruiken voor het bijhouden van de productiviteit van uw gehele personeel te houden. Bijvoorbeeld, kunt u een persoon bij elke stap van het productieproces, van begin tot eind, die de taak automatisch kan voltooien. Dit zal u toelaten om elke werknemer afzonderlijk te trainen, zonder te interfereren met de productiviteit van het hele systeem.

Uw arbeid pools kunnen ook profiteren van automatisering. In plaats van te trainen en te betalen een aparte arbeid zwembad om een ​​proces te overzien, kunt u ze allemaal hetzelfde werk te doen en een commissie te betalen aan een algehele automatiseringssysteem voor iedere werknemer die een opdracht is voltooid. Vervolgens kunt u besparen op de arbeidskosten in verband met het toezicht op een aantal leden van de Pool.

U kunt uzelf automatiseren om de kosten van het gehele proces te verminderen door het gebruik van meerdere databronnen. Als u een bouwproject running bent, kunt u een PLC of een ander automatiseringssysteem te gebruiken om je voortgang op video of andere middelen te kijken.