De Differentiële Schakelaar en Haar Toepassingen

De differentiële schakelaar, een van de nieuwste elektrische componenten, is in gebruik dan een halve eeuw. Het is misschien wel een van de meest veelzijdige elektronische apparaten ooit gemaakt. U kunt het gebruiken om de spanning of stroom in uw huis te regelen, ofwel voor uw auto of uw huishoudelijke apparaten, uw tv of dvd-speler, en uw printer.

Differentieelschakelaar

Een differentiële schakelaar is opgebouwd met twee verschillende elementen daarin. Een schakelaar fungeert als een gevoel voor beide van de stromen en dan kan veranderen van de toestand afhankelijk van het verschil in de twee stromen.

Een ander soort inrichting die schakelaars parallel bekend als distributeur. Het heeft een schakelaar die een versnelling gebruikt. De schakelaar gebruikt wordt een differentieel. Een gelijkstroommotor aangedreven door elektriciteit kunnen ook worden gecombineerd met een differentieel om de uitgangsstroom te veranderen van een variabele stroom.

Er zijn enkele van de populaire toepassingen van de technologie die het gebruik van elektrische energie en een differentieel op te nemen. Zoals gezegd, wordt een verdeler gebruikt om de elektrische stroom in en uit een elektrische generator besturen. In dit geval kan worden gebruikt om de elektrische stroom regelen in een huis dat een elektrische generator.

Er zijn een aantal huizen waar het gevaarlijk is om te laten elektriciteit stroomt in een huis dat een elektrische generator heeft. Deze huizen zijn gebouwd zonder airco en in gebieden die te warm, zoals gebouwen die veel elektriciteit gebruiken.