De Raspberry Pi loopt Linux kernel, die het mogelijk maakt het gebruik van een breder scala van de hardware beschikt dan de vorige versies. Deze omvatten, tekst output, grafische uitvoer, multi-touch ondersteuning, de Linux-bestandssysteem, en vele anderen.

Als u wilt dat de Raspberry Pi gebruiken om jongere studenten te leren, zal je nodig hebt om het systeem te krijgen op een computer. De Raspberry Pi website biedt ook een kant en klaar om de afbeelding PC, die u zal toestaan ​​om de Raspberry Pi software te downloaden en installeren op uw computer te gebruiken.

Je moet ook aan de Linux-kernel, en een zekere mate van software te downloaden. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zult u in staat om het te gebruiken om uw studenten te leren.

De Raspberry Pi is een elektronisch apparaat dat u moet weten over voordat u gaat gebruiken om de jongere generatie te onderwijzen. Dit is omdat er een aantal problemen die zij heeft met een aantal oudere computers.

Om te voorkomen dat uw computer uitvalt, is het een goed idee om de laatste versie van Raspbian downloaden. Raspbian is de software die bij de Raspberry Pi-systeem, en is het besturingssysteem dat u zal worden gebruikt om de nieuwere versies van de Raspberry Pi besturingssysteem te installeren.

Zodra de laatste versie van Raspbian is gedownload, moet u uw computer opnieuw op te starten. Dit zal de nieuwe versie van het besturingssysteem om de belasting toe te staan ​​en blijven goed werken.

.